Hoeveel volgers heeft Ronaldo

Gemaakt 28 maart, 2024
Celeb Instagram waar we inspiratie uit kunnen halen

Instagram, een sociaal platform voor het delen van foto's en video's, heeft wereldwijd miljarden actieve gebruikers. De invloed ervan is zo sterk geworden dat het de manier heeft veranderd waarop individuen verbinding maken, communiceren en zelfs zaken doen. De populariteit van dit platform heeft geleid tot een race onder beroemdheden, atleten en influencers om het grootste aantal volgers te vergaren, waardoor hun digitale invloed wordt verstevigd.

Het Instagram-regime

Het meest gevolgde account op Instagram is niemand minder dan Instagram zelf. Het officiële account @instagram van het sociale mediaplatform heeft in 2024 maar liefst 651 miljoen volgers. Het account promoot voornamelijk populaire inhoud van de hele site, benadrukt unieke berichten, introduceert nieuwe functies en viert wereldwijde evenementen.

De dominantie van sporticonen

Cristiano Ronaldo
De kroon voor de meest gevolgde persoon op Instagram gaat naar Cristiano Ronaldo. De Portugese voetballer, wereldwijd bekend om zijn uitzonderlijke vaardigheden en charisma, heeft een indrukwekkende aanhang van 600 miljoen op zijn account @cristiano. Ronaldo's profiel geeft fans een kijkje in zijn professionele en persoonlijke leven, van zijn opwindende prestaties op het voetbalveld tot zijn momenten buiten het veld met familie en vrienden.

Lionel Messi
Niet ver achter Ronaldo staat Lionel Messi, een andere voetballegende die een aanzienlijke aanhang heeft verzameld op Instagram. Messi, de Argentijnse voetballer die wordt gevierd vanwege zijn opmerkelijke gameplay, heeft 482 miljoen volgers op zijn account @leomessi. Messi's profiel staat vol met momentopnames van zijn carrière en familiemomenten, waardoor fans een kijkje kunnen nemen in zijn leven, zowel op als buiten het veld.

De roem van vrouwelijke beroemdheden

Selena Gomez
De titel van meest gevolgde vrouw op Instagram is in handen van Selena Gomez, een Amerikaanse zangeres en actrice met 427 miljoen volgers op haar account @selenagomez. Naast het delen van updates over haar muziek- en acteerprojecten, gebruikt Gomez haar platform om te pleiten voor bewustzijn over de geestelijke gezondheid en andere sociale kwesties.

Kylie Jenner
Een andere vrouw die Instagram domineert is Kylie Jenner, een reality-tv-ster en zakenvrouw, die op haar account @kyliejenner 398 miljoen volgers heeft. Jenner gebruikt haar Instagram om haar schoonheids- en cosmetische bedrijven, Kylie Cosmetics en Kylie Skin, te promoten en een glimp van haar persoonlijke leven te delen.

Het bevel over entertainmentgiganten

Dwayne "The Rock" Johnson
Dwayne "The Rock" Johnson, de bekende acteur en voormalig WWE-kampioen, heeft een enorme Instagram-aanhang van 388 miljoen op zijn account @therock. Het profiel van Johnson staat vol met trainingsvideo's, motiverende citaten en een kijkje achter de schermen van zijn filmprojecten, waarmee hij een beeld schetst van zijn veelzijdige carrière.

Ariana Grande
Ariana Grande, een veelgeprezen Amerikaanse zangeres en actrice, heeft 378 miljoen volgers op haar account @arianagrande. Grande deelt updates over haar muziek, plaatst schattige foto's van haar hond en promoot haar cosmeticamerk REM Beauty op haar Instagram-account.

De invloed van Kardashian-Jenner

Kim Kardashian
Kim Kardashian, een reality-tv-ster die zakenvrouw en aspirant-advocaat is geworden, heeft 363 miljoen volgers op haar account @kimkardashian. Kardashian gebruikt haar platform om haar diverse zakelijke ondernemingen te promoten, waaronder haar shapewear-merk Skims en haar schoonheidsmerk KKW Beauty.

Khloe Kardashian
Op de voet gevolgd door Khloe Kardashian, met 298 miljoen volgers op haar account @khloekardashian. Kardashian gebruikt haar account, net als haar zussen, om haar bedrijven te promoten en persoonlijke ervaringen te delen.

Instagram-pictogram

De pop- en R&B-diva's

Beyonce
Beyoncé, de wereldwijd gevierde pop- en R&B-zangeres, heeft 315 miljoen volgers op Instagram op haar account @beyonce. Beyoncé's account bevat boeiende zelfportretten, professionele foto's van verschillende shoots en muziekvideo's, waardoor fans een kijkje krijgen in haar veelzijdige wereld.

De opkomst van de jongere Jenner

Kendall Jenner
De top tien wordt gecompleteerd door Kendall Jenner, model en reality-tv-ster, met 294 miljoen volgers op haar account @kendalljenner. Jenner gebruikt haar account om haar modellenoptredens, haar persoonlijke leven en de samenwerking met haar zus Kylie voor hun cosmeticalijn onder de aandacht te brengen.

Conclusie

Instagram, een krachtpatser van sociale media, heeft beroemdheden en influencers in staat gesteld om op persoonlijk niveau contact te maken met hun fans. Het platform blijft een slagveld om populariteit, waarbij deze tien accounts voorop lopen. Het zal interessant zijn om te zien of de ranglijst in de toekomst zal veranderen, gezien de dynamische aard van de populariteit van sociale media.

Cristiano Ronaldo heeft momenteel meer dan 300 miljoen volgers op Instagram, waardoor hij een van de meest gevolgde personen op het platform is.

Vrouwelijke beroemdheden als Beyoncé, Selena Gomez en Kylie Jenner staan bekend om hun aanzienlijke volgers en invloed op Instagram.

Factoren zoals hun talent, charisma, boeiende inhoud, samenwerkingen met merken en regelmatige updates dragen bij aan de bekendheid van vrouwelijke beroemdheden op Instagram.